Portada » Creació de vitralls » Col·laboració amb l’artista Gemma López

Gemma López

            Trocets de cel

 

Realització de peces de vidre per a l’escultura en ferro “Trocets de cel“, de l’artista Gemma López.  Peces realitzades amb vidre artista de colors, fussionades i termoformades.

La Gemma López és llicenciada en Belles Arts en l’especialització d’escultura en ferro. Va estudiar Gestió Cultural, Artteràpia i la dinàmica “Educació Creadora” d’Arno Stern.

Actualment combina la seva activitat docent amb la gestió del seu propi taller d’arts plàstiques La Capsa de Colors.


_col·laboracions

 

 

 

Contingut Relacionat
 

Un projecte personal de Gemma López:

La capsa de colors. Tallers d’expressió

La Capsa de Colors és un espai de creativitat, obert i flexible, basat en les condicions de l’educació creadora, creades per Arno Stern.

“És un espai on investigar, crear i experimentar i sobre tot ser un mateix, al marge de judicis externs i models imposats. Un espai per recuperar la capacitat creadora que tots tenim”.

 

 
La creativitat és un aspecte fonamental  de l’ésser humà que s’ha de retrobar, potenciar i desenvolupar durant totes les etapes de la vida. És un element  imprescindible per al creixement  personal, la identitat, la confiança i l’autoestima… Entenc la creativitat com un aspecte global de la persona. No té ser a veure amb l’art, res a veure amb “fer coses boniques” que agradin als altres. Té a veure amb el SER. I no s’ha de manipular aquesta capacitat de les persones sinó que s’ha d’acompanyar i assistir perquè tot això sigui possible”  Gemma López

 

Col·laboració    Creació


93 575 26 96 / 606 51 60 71

2018. grau_montserrat, vitralls