Portada » Política de privadesa

Política de Privadesa

 

Responsable del tractament

Identitat: XAVIER GRAU MONTSERRAT
Correu electrònic: info@graumontserrat.com
Adreça: Ripoll, 35 Local D
08110  Montcada i Reixac
Cif: 43716005 C

Xavier Grau Montserrat, com a responsable del Lloc web, és el responsable de vetllar amb diligència pel compliment del Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea. Li informa que té implementades les mesures de seguretat necessàries, d’índole tècnica i organitzatives, per garantir i protegir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades introduïdes.

 

Finalitat del tractament
La Web recull dades personals proporcionades voluntàriament pel propi usuari, mitjançant els apartats informats de la Web. Totes les dades personals recollides les incorporem a fitxers responsabilitat del Titular de la Web.

  • Aquestes dades seran tractades amb les finalitats següents:
  • Donar resposta a la consulta/sol·licitud plantejada per l’usuari.
  • Realitzar la prestació de serveis subscrits per l’usuari o mantenir la relació comercial.

Convidar a inauguracions o exposicions organitzades per Xavier Grau Montserrat.
En qualsevol moment pot revocar el seu consentiment remetent un escrit amb l’assumpte “Baixa” a info@graumontserrat.com.
En totes les comunicacions que rebrà del prestador, l’usuari té la possibilitat de cancel·lar el seu consentiment exprés per rebre les nostres comunicacions.
No tractarem les dades personals de l’usuari per a cap altra finalitat de les descrites excepte per obligació legal o requeriment judicial.
 

Dades personals que recopilem

  • Nom i Cognoms
  • Correu electrònic
  • Telèfon (opcional)
  • Adreça postal (opcional)

 

Legitimació del tractament
El tractament de les dades personals de l’usuari referents al manteniment de la seva relació amb Xavier Grau Montserrat (grau_montserrat, vitralls) com a clients, usuaris, col·laboradors i proveïdors, està legitimat perquè es deriva de les obligacions contractuals de l’esmentada relació.
 

Enllaços a llocs web de tercers
Aquesta pàgina Web pot contenir enllaços cap a altres llocs web amb finalitat informativa. Si l’usuari segueix un enllaç a qualsevol d’aquests llocs web, haurà de tenir en compte que aquests llocs web tenen les seves pròpies polítiques de privadesa i cookies, i que no som responsables d’aquestes polítiques. Recomanem consultar aquestes polítiques abans d’enviar dades personals a aquests llocs web.
 

Període de conservació de les dades
Les dades personals es conservaran mentre es mantingui la relació amb Xavier Grau Montserrat (Grau_montserrat, vitralls) i, després de finalitzar la relació per la raó que sigui, durant els terminis de prescripció legal que siguin d’aplicació.

Les dades personals es conservaran mentre es tramita la consulta/sol·licitud de l’usuari, i per a la finalitat de l’enviament de comunicats, mentre no exerceixi el seu dret de cancel·lació o oposició, o limitació al tractament. No obstant això, conservarem determinades dades personals d’identificació i del tràfic durant el termini màxim de 2 anys per al cas que fos requerit pels Jutges i Tribunals o per incoar accions internes derivades de l’ús indegut de la pàgina web.
 

Drets
Si l’usuari desitja exercitar els drets que li assisteixen d’accés, rectificació, supressió de les seves dades, així com la limitació o oposició al seu tractament, li preguem remeti un escrit dirigit a Xavier Grau Montserrat, a l’adreça indicada anteriorment, o al correu electrònic info@graumontserrat.com, amb la referencia “Protecció de dades Usuari Web”o “Baixa”.