Portada » Restauració de vitralls » Vitrall amb escut. Patrimoni d’Andorra

 

Edifici Històric Ràdio Andorra

Vitrall de l’escut patrimoni d’Andorra

 
Restauració i conservació d’un vitrall emplomat de manufactura tradicional, representatiu de l’escut d’Andorra, procedent d’un conjunt de cinc vitralls de l’edifici Ràdio Andorra, Escamp, i datat probablement de l’any 1940.
Vitrall amb un grau alt de deteriorament, amb nombroses fractures en vidres i importants llacunes en el conjunt pictòric degudes al despreniment de vidres.

La cura en la conservació dels elements despresos existents per part de l’Àrea de Conservació i Restauració del Departament de Patrimoni Cultural d’Andorra, ens ha permès reintegrar aquests vidres en la seva totalitat, possibilitant una màxima conservació d’elements originals.


_restauració

 

 
 
Contingut relacionat
 

Ràdio Andorra

Ràdio Andorra va ser una emissora de ràdio entre 1939 i 1981 ubicada en un emblemàtic edifici d’Escamp.

El febrer de 2013, el Govern Andorrà va aprovar l’informe per convertir Ràdio Andorra en museu de la ràdio.

Les instal·lacions han estat recentment rehabilitades per allotjar-hi el Museu de la ràdio i acollir-hi una altra activitat, encara per determinar. Llegir més…  

Amb motiu del Dia mundial del patrimoni audiovisual, l’Arxiu Nacional amb el suport de la UNESCO presenta el vídeo: “L’època daurada de Ràdio Andorra, anys 50 i 60”. Ministeri de Cultura Andorra. Data de publicació: 30 d’oct. 2012.


93 575 26 96 / 606 51 60 71

2018. grau_montserrat, vitralls